stylishwannabe

Stylish in white and black

Posted on: octombrie 11, 2012

Fie ca vrei sa fii eleganta, fie ca vrei sa impresionezi, sau pur si simplu esti in pana de idei si trebuie sa mergi la o petrecere, albul si negru te vor salva.

Profita de una dintre cele mai ofertante tendinte ale noului sezon: nuatele in contrast. Folosite cu grija, acestea pot fi foarte trendy.

In NYC Victoria Bechham a fost vazuta purtand o pereche de pantaloni negri si o camasa alba din matase, piesa de rezistenta  a fost un plic cu tinte in ton cu tendintele acestui sezon.

In Paris Victoria a  surprins cu o tinuta mai lejera formata din fusta lunga neagra cu talie inalta (Maison Martin Margiela), o camasa alba cu maneci suflecate (Jil Sander) si bineinteles o geanta incapatoare  (Victoria Beckham).

Combinatia de alb si negru a avut succes si la decernarea premiilor ”Environmental Media”, eveniment la care actrita Jessica Alba a stralucit intr-o bluza alba transparenta, un sacou alb si pantaloni negri.

Sofia Bush a ales sa poarte sacoul alb cu pantaloni negri din piele, clutch negru si o pereche de pantofi stiletto Christian Louboutin.

Inspira-te din stilul lui Blake Lively, Kristen Stewart si Gwen Stefani pentru tinute nonconformiste in alb si negru.

Ne place si rochita cu peplum in alb si negru, purtata de Blake Lively.

Iata ce ne transmite Kate Winslet…”Hot in Optical illusion”…:) Da, aceasta este rochia (Stela Mc Cartney) cu care actrita a atras privrile la Festivalul de Film de la Venetia.

3 răspunsuri to "Stylish in white and black"

mereu mi-a placut combinatia alb negru,imi plac tinutele cu sacou si pantaloni

imi plac culorile, atata timp cat sunt alb si negru..parca spunea Coco Chanel.. imi place la nebunie combinatia

[…] de Jessica Alba respecta doua tendinte ale toamnei, deux pieces si look-ul monocromatic, alb-negru. Aici puteti vedea mai multe outfituri in stilul […]

Lasă un comentariu

octombrie 2012
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Carti

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Blog Stats

  • 41.308 hits

Cele mai bune posturi și pagini